Ik ben jarig dus ik trakteer + een nieuwe Masterclass!

Masterclass

Lieve ladies! Afgelopen maandag was het mijn verjaardag. En daarom wil ik jullie graag trakteren! Ik ga 3 boeken weggeven. Wil je hier kans op maken, of iemand anders blij mee maken? Volg ons dan op Instagram en Facebook. Reageer op de Instagram post, like het bericht en vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van onze leukste nieuwtjes, prijzen en aanbiedingen.

Ik wil jullie ook op de hoogte brengen van de Masterclass die 22 september plaatsvindt in Huizen. Klik hier om je kaartje te bemachtigen. Dit is het ideale uitje voor jou en je vriendinnen. Het is gezellig, lekker (lunch) en bovendien leer je heel veel over, hoe jouw hormonen voor je en tegen je kunnen werken.

Dit was weer even een kleine update van mij! Veel liefs, Viv.

Tags: ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.