Ik ben jarig dus ik trakteer + een nieuwe Masterclass!

Masterclass
Leestijd: 1 minuut

Lieve ladies! Afgelopen maandag was het mijn verjaardag. En daarom wil ik jullie graag trakteren! Ik ga 3 boeken weggeven. Wil je hier kans op maken, of iemand anders blij mee maken? Volg ons dan op Instagram en Facebook. Reageer op de Instagram post, like het bericht en vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van onze leukste nieuwtjes, prijzen en aanbiedingen.

Ik wil jullie ook op de hoogte brengen van de Masterclass die 22 september plaatsvindt in Huizen. Klik hier om je kaartje te bemachtigen. Dit is het ideale uitje voor jou en je vriendinnen. Het is gezellig, lekker (lunch) en bovendien leer je heel veel over, hoe jouw hormonen voor je en tegen je kunnen werken.

Dit was weer even een kleine update van mij! Veel liefs, Viv.

Tags: ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.