Vis is gezond! In deze vissoorten zit de meeste omega 3

omega 3
Leestijd: 2 minuten

Je hoort vaak dat je vette vis moet eten om voldoende omega 3 binnen te krijgen. Maar welke vis bedoelen ze dan? Zalm, makreel, sardientjes? In dit artikel hebben wij voor jou op een rijtje gezet welke vissoorten een goede bron van omega 3 zijn. 

Wilde zalm

Wilde zalmen eten zelf voornamelijk algen en plankton. Hierdoor zijn zij minder vet dan de ‘gewone’ zalm, maar toch een goede bron voor omega 3. Vooral als je zwanger bent of als je een gezondheidsboost kunt gebruiken is het goed om wilde zalm te eten. Wilde zalm bevat namelijk betere stoffen dan gewone zalm en is in zijn algemeenheid gezonder.

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.