Hotspot: Pop-up restaurant van L‘invité tijdens SAIL

unnamed-6

19 augustus start SAIL 2015 in Amsterdam waar L‘invité le Restaurant een pop-up restaurant opent op de Jan Schaeferbrug.

SAIL

Elke vijf jaar wordt het middelste gedeelte van de Jan Schaeferbrug verwijderd om zo de schepen toegang te geven tot de IJhaven, het nautisch hart van SAIL. Vanaf de overgebleven delen van de brug heb je een fantastisch uitzicht op alle schepen. Hier wordt de pop-up van L’invité le Restaurant geopend met plek voor 500 gasten die daar kunnen genieten van de gerechten van Berend Sallows. Sallows is momenteel chef bij L‘invité aan de Bloemgracht en bekend van zijn kookkunsten bij  verschillende restaurants zoals Ciel Blue, Ron Blaauw en Chapeau, een echte vakman dus!

Duurzame ingrediënten

De gerechten zijn Franse klassiekers met een moderne twist. Sallows maakt gerechten die 100 procent ambachtelijk zijn en werkt uitsluitend met duurzaam geproduceerde ingrediënten van goede kwaliteit, bij voorkeur biologisch en altijd rekening houdend met het seizoen, daar worden wij blij van! Op de menukaart van L‘invité le Restaurant staan onder andere zijn signature gerechten als Steak Tartare met mosterd mousse, kwartel ei en krokante rode biet en schol met gerookte paling, venkel, groene appel en yuzu.

Een prachtige plek om te genieten van een heerlijk diner!  Wil je erbij zijn? Klik hier om kaarten te bestellen!

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.