Het is weer tijd voor de Masterclass ‘’Alles over hormonen’’ op 22 september in Huizen

masterclass

22 september is het weer zo ver, ik geef dan de Masterclass ‘’Alles over hormonen’’. Dit is een echte aanrader voor alle vrouwen die last hebben van hormonale klachten. Denk aan: PMS, PCOS, heftige menstruatie, vermoeidheid, endometriose, overgewicht, neerslachtige gevoelens, vruchtbaarheid, burn-out en pre-menopauze klachten.

In deze masterclass vertel ik je over alle valkuilen en vooral over alle oplossingen die er zijn, waardoor je je straks stukken beter voelt. De informatie is zeer toegankelijk en daardoor kan je er gelijk mee aan de slag! We gaan ook gezellig, gezond en hormoonproof lunchen. Op dit moment is er tijd voor een kennismaking met mij en een kletsmomentje. 

Misschien is dit het ideale moeder en dochter uitje voor jullie, of is het leuk voor jou en je vriendinnen! Elke vrouw heeft hier in ieder geval baat bij, zowel jong als oud. Deze dag zorgt dat je je hormonen weer de baas wordt en daar ga je veel plezier van beleven. Ik hoop tot dan!

Bestel je kaartje via deze link.

Liefs,

Viv

Wil je meer lezen over het in balans brengen van je hormonen? Bestel dan mijn boek ‘Herstel je hormonen’ en start met mijn 10-stappenplan. 

Tags: , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.