Het beste natuurlijke middel tegen constipatie!

flax-seed-1274944_1920

Constipatie

Als je ooit last hebt gehad van constipatie dan weet je hoe wanhopig je ervan kan worden. Gelukkig hebben we een simpele oplossing voor je, en… het bevat maar 2 ingrediënten (waarvan eentje water is)!

Lijnzaad

Het geheime ingrediënt van dit natuurlijke middeltje is lijnzaad. Nadat je lijnzaad in water hebt gedaan verandert het in een gel, en van deze gel worden jouw darmen heel blij! Heb je last van lichte constipatie dan ga je een verbetering merken na zo’n 8 tot 12 uur na je eerste dosis. Is dit niet het geval? Blijf het drankje dan 2 keer per dag drinken tot je verbetering merkt. Daarnaast heeft lijnzaad talloze andere gezonheidsvoordelen, zo is het gezond voor je hart-en vaten en kan het helpen je hormonen meer in balans te brengen.

Lijnzaad drankje (voor 1 persoon)

Ingrediënten

  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 1 kopje water (op kamertemperatuur)

Bereiding

  1. Doe het lijnzaad in een beker en schenk het water erop.
  2. Roer voorzichtig tot alle zaadje onder water zitten. Laat het glas op het aanrecht of in de koelkast staan voor minstens 4 uur en maximaal 12 uur.
  3. Om het te drinken roer het 1 of 2 keer door. Leg een stukje kaasdoek op een glas en schenk het mengsel erop. De zaadjes kan je gebruiken voor een ander recept. Drink het lijnzaadwater meteen op, de zaadjes kan je maximaal 24 uur bewaren.
  4. Het lijnzaadwater is de medicinale substantie. Drink het lekker op! Als je het eerste glas gedronken hebt kan je meteen de volgende lading maken. Herhaal het proces en drink het lijnzaadwater 2 keer per dag tot de constipatie afneemt.

 

Let op: als je na 2 weken geen verbetering merkt neem contact op met je huisarts.

 

Bron: Mind Body Green

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.