Het aspergeseizoen is geopend!

Bundel-asperges-622x415

Gister ben ik, door stichting Dubbel A, benoemd tot aspergeambassadeur van 2014! Hoe leuk is dat! Grand Hotel Huis ter Duin was de gastheer voor de opening van het nationale aspergeseizoen. Ik kreeg een oorkonde en het allereerste kistje asperges. Wat ben ik blij dat deze groente zoveel aandacht krijgt! Ik ben er dol op!001_food-image-1501887

Per helikopter arriveerde ik bij Huis ter Duin. Na de eerste symbolische steek van asperges op het Noordwijker strand, werd de opening afgesloten met een walking dinner waarbij chef-koks aspergegerechten serveerden.

Bron: ANP

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.