BOEK: Herstel je hormonen in 10 stappen

Cover
Leestijd: 1 minuut

Na jaren lang zelf veel hormonale klachten te hebben gehad, ben ik me helemaal gaan richten op een gezonde hormoonhuishouding. Mijn visie als orthomoleculair hormoontherapeut wil ik graag met jullie delen. Vandaar mijn boek ” Herstel je hormonen in 10 stappen”

 PMS, geen gewicht kunnen verliezen, prikkelbaarheid, moodswings, vocht vasthouden,  maar ook vruchtbaarheidsproblemen en klachten als acne,  PCOS en endometriose zijn allemaal hormoon gerelateerd. En daar kunnen we bijna altijd iets aan doen. In  10 makkelijke stappen wil ik vrouwen van alle leeftijden leren hoe ze hun hormoonbalans herstellen, in elke fase van hun leven. Met praktische voedingsinformatie, recepten en eetplanners en ervaringsverhalen. Word jij weer de leukste versie van jezelf.  Fitter, slanker en blijer!

Bestellen of inkijken kan hier

Boek review op BOL.com

  • Eindelijk een boek die elke vrouw in huis zou moeten hebben! Heldere uitleg over hormonen, elke vrouw kan dit gebruiken:) Leest lekker weg, mooie foto’s, fijne recepten, ik ben blij en kan iedereen dit boek aanraden.

  • Wat een fijn boek! Alles valt op zijn plek. Er staat heel veel nuttige informatie in en het leest heerlijk weg. Ik ben gelijk begonnen met de recepten en 10 stappen en wat voel ik me goed! Van mijn hardnekkige suikerverslaving heb ik vanaf het begin al geen last meer. Ik ben niet meer de hele dag met eten en ‘grazen’ bezig en bloedsuikerspiegelschommelingen zijn ook weg! De recepten zijn makkelijk te maken, ingrediënten zijn makkelijk te kopen en de maaltijden zijn stuk voor stuk echt heel lekker!! Een aanrader dus!
  • Ik ben erg blij met dit boek! Eindelijk een boek die iets kan toevoegen wanneer je last heb van hormonen en bij de huisarts alleen maar krijgt te horen dat je er niks aan kunt doen..De theorie wordt duidelijk uitgelegd waardoor je ook snapt waarom bepaald voedsel een goede of slechte invloed heeft op je hormonen. Aan te raden voor elke vrouw. 
  • Wil jij deze ook? Klik dan hier
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.