Het lichte en zijdezachte kleine zusje van de romige Carbonara. Romige Carbonara. Glinsterend met Rude Health Oat Drink, veel zwarte peper en Parmezaanse kaas.
Aantal: 2
Bereidingstijd: 10 min
Kooktijd: 10 min
Recept:
- 200 g spaghetti
- 2 vrije uitloop eierdooiers
- 50 ml Rude Health Oat Drink
- 1 teen knoflook
- Handvol geraspte Parmezaanse kaas
- Handvol bevroren erwten, asperges en courgettes (mini’s werken goed) of andere groenten in stukken van vergelijkbare grootte gesneden.
- Een paar takjes tijm, geplukt.
Methode:
- Breng een grote pan met gezout water aan de kook.
- Snij de courgette in hoekstukken met gelijke grootte.
- Mix de eierdooiers, het grootste deel van de Parmezaanse kaas, de havermelk en de zout en peper met een vork.
- Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking
- Verwarm een grote, diepe koekenpan met een scheutje olie.
- Doe de groenten in de pan en roer totdat ze goudbruin zijn. Voeg de knoflook in de laatste minuut toe, zodat het niet verbrand.
- Voeg de bevroren kikkererwten toe, halverwege de kooktijd van de spaghetti.
- Giet de pasta af en bewaar een beker zetmeelachtig kookwater.
- Voeg de pasta en de kikkererwten toe aan de pan met de groenten en de eierdooiermix.
- Mix alles goed door elkaar, voeg een grote hoeveelheid zwarte peper en een scheut van het zetmeelachtige water tegelijk toe, totdat de pasta glanzend is en de gewenste consistentie bereikt is.
- Serveer gelijk met de tijm en de overige Parmezaanse kaas.
OOK LEKKER: Lekker herfstig: Kokos en Limoengras Bouillon.
Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
7 september 2018
Vitamines die je nodig hebt boven de 40
28 augustus 2017
Rode linzensoep met spinazie en tomaten
12 september 2017
Recept: good for the brains food
6 oktober 2014
Eetdagboek review
13 mei 2016
Vegan yoghurt van cashewnootjes
11 september 2016
NIKKEL: WAT IS HET, WAAR ZIT HET IN, KUNNEN WE ZONDER?
22 januari 2016
Op je kop voor een stralende huid!
11 november 2018
Lekker weekend receptje: bananen milkshake
28 oktober 2014
Eetdagboek review
18 november 2015
Viv’s Schoencadeautips!
16 juli 2016
NECTARINE CLAFOUTIS: EASY & HEALTHY
11 april 2019
Stress? Vermijd dan deze voedingsmiddelen
18 januari 2017
Bloedarmoede bij je kind, wat te doen?
4 februari 2016
De kracht van rauwe voeding
25 juni 2015
Eivissa Food
14 mei 2017
Last van paradontitis? Dit is de oplossing!
11 januari 2019
Zo voorkom je ongezond snacken tijdens donkere dagen!
24 juni 2016
Sushi + donut = Sushidonut
5 december 2015
Smullen van deze bietensmoothie!
27 februari 2017
Eet jij volgens De Schijf van Vijf?
9 mei 2016
Krystl: Alles of niets
29 april 2016
Gezonde chocolademousse
13 juli 2016
NATUURLIJKE GRIP OP JE CYCLUS!
15 januari 2018
Kom jij naar de gezondheidsbeurs? Wij geven 100 kaarten weg!
22 juli 2018
WAT IS NOU GEZOND BROODBELEG?
14 april 2020
Bional Stress Balans helpt in tijden van stress
5 april 2016
Gezond starten met deze Acai Courgettesmoothie
1 juni 2015
Voeding met Viv: eetdagboek van Marvy Rieder
5 maart 2015
Ben jij al happy in shape?
3 oktober 2017
Trage schildklier? Eet je wel genoeg Jodium?
19 januari 2016
Een liefdevol en veilig huis voor ieder kind!
18 februari 2017
Adelina –
Vriendelijk en behulpzaam, website is voorzien van duidelijke informatie
Anoniem –
Marcelka Kraan –
Claudia M. –
Snel, positief, alles top!
Mariette –