Green Juice: mijn trouwe groene poeder voor menig ontbijt

Green Juice
Leestijd: 1 minuut

Als je een vaste bezoeker van VivOnline bent is het je waarschijnlijk niet ontgaan dat ik zweer bij de Green Juice (het groene poeder) van Superfoodies. Ik gebruik het vrijwel iedere dag trouw en het is ondertussen niet meer weg te denken uit mijn regime. Als ik het per ongeluk over sla merk ik dit direct. Je mist dan pas echt de energie die je ervan krijgt!

Green Juice

Dit groene poeder bestaat uit onder andere: tarwegras, spirulina, matcha, moringa, camu camu, zeewieren en probiotica. Door dit dagelijks in je smoothie of gewoon in een glas te doen profiteer je van enorm veel vitamines en mineralen. Ik vind het zelf heel erg lekker in smoothies omdat je het dan fijn kunt combineren met fruit naar keuze. De Green Juice is makkelijk en snel in gebruik, je voegt het toe aan je blender en genieten maar!

De Green Juice van Superfoodies is ook een erg goede aanvulling als je maar weinig fruit of groenten binnenkrijgt. Je geeft je lichaam een extra boost met energie. Hier knapt je huid van op, de cellen in je lichaam herstellen zich en de afvalstoffen kunnen beter afgevoerd worden. Dit zijn natuurlijk allemaal voordelen waar we erg blij van worden en ik dus ook. Bekijk hieronder mijn video in samenwerking met Superfoodies. Bestel het groene poeder via deze link en ervaar de energie die je zult krijgen, ik ben benieuwd wat het voor je kan doen.

Veel liefs,

Viv

Tags: , ,

Comments

  • Ing
  • 21 april 2019
  Beantwoorden

  Wat zie je er weer leuk uit! Mag ik weten van welk merk het truitje is?

  • Anja
  • 21 april 2019
  Beantwoorden

  Hi Viv,
  Ik heb een aantal jaren geleden een hormoon gevoelige tumor in de borst gehad. Heb borstbesparende operatie, chemo, bestraling en hormoontherapie gehad. Kan ik dit Green Juice drinke? Zit hier verder niets in? Graag hoor ik van je.
  Groet,
  Anja

  • Kathy De Maeseneer
  • 30 april 2019
  Beantwoorden

  Hallo,

  Ik gebruik nu enkel dagen de green juice.

  Is het normaal dat ik soms raar gevoel in mijn buik heb en ik soms moet gaat zitten door ongezond gevoel?

  Groetjes,
  Kathy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.