Kom jij naar de gezondheidsbeurs? Wij geven 100 kaarten weg!

gezondheidsbeurs
1 tot en met 4 februari is het weer zo ver. De gezondheidsbeurs vindt dan plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Wij geven 100 kaarten weg, kom jij ook?

Bestel jouw gratis kaarten voor de gezondheidsbeurs

Heb jij ook goede voornemens om weer gezonder te leven en wat kilo’s af te vallen? Op de gezondheidsbeurs krijg je tips, tricks en antwoord op al je vragen. Wij geven de eerste 100 kaarten gratis weg, dus bestel snel jouw kaarten hier op de site.

50% Korting

Ben je nu net te laat en zijn de 100 kaarten al vergeven? Dan krijg je nog wel 50% korting! Dus niet getreurd, de kaarten zijn sowieso een stuk goedkoper!

Bestel ze hier:

Vraag je tickets aan op www.gezondheidsbeurs.nl/vivian

Dit kan je verwachten:

Health, Food, Body, Mind, Beauty & more

Inspiratie voor een gezonde leefstijl. Naast ontmoetingen met personalities, bloggers, coaches en auteurs biedt deze gezonde beurs je:
sfeervollepaviljoens
45.000 bezoekers
actieve workshops
fitness
ontspannendemassages
yoga
mindfulness
smakelijkeproeverijen

gezondheidsbeurs

♡ nieuwste trends
150 leerzamepresentaties
wellness
kooktheater
inspirerendeinformatie
meet & greet met bekendeNederlanders
voedingsadvies
gezondheidstesten
325 exposanten
gadgets
gezondeacties met voordeel
knettervers feelgood food
healthy juice bars
gratis digitale GezondheidsGids
Zie ik jou ook op de gezondheidsbeurs? Zelf spreek ik op 2 en 3 februari. 
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.