Glutenvrije pannenkoeken

glutenvrije pannenkoeken

Kinderen en pannenkoeken? Dat is altijd een goede combinatie! Het maakt voor kinderen echt geen verschil of een pannenkoek nu wel of niet glutenvrij is. Ze smaken hetzelfde, ze zien er hetzelfde uit en ze worden er even blij van! Dat jij weet dat jouw kind iéts gezonder eet, maakt jou dan weer erg blij 😉
Voor óp de glutenvrije pannenkoek zijn er genoeg gezondere ingrediënten te vinden dan stroop. Verwen je kids met een lekkere, gezonde traktatie. Hierbij het recept voor de glutenvrije pannenkoeken en de versiering!

Ingrediënten voor 12 glutenvrije pannenkoeken

  • 125 gram glutenvrije bloem
  • 330 ml (amandel of soja) melk
  • 2 eieren2015 - oktober - 2
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • (room)boter om in te bakken

Voor op de pannenkoeken:

  • Plakjes banaan
  • Plakjes appel
  • Honing
  • Zelfgemaakte chocopasta (recept hier)
  • Kaneel

 

Tekst: Hanneke Haas voor VivOnline

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.