Gifvrij eten

Dungeon

Vandaag opende Vivian de voorstelling ‘Poisonous Past’ in The Amsterdam Dungeon. De voorstelling gaat over een familie die levensverzekeringen afsloten op mensen (ja dat kon vroeger zonder dat je daar zelf vanaf wist) waarna ze ze vergiftigde met arsenicum. Deze familie had een snoepjeswinkel waar ze vergiftigd snoep verkochten. Na het overlijden van deze mensen streek de familie een groot geldbedrag op van de levensverzekering.

Gifvrij

Vivian vertelde tijdens de opening over onze huidige voeding waarin we, zonder dat we het doorhebben, ook veel gif binnenkrijgen. Wel een eetlepel per week! Dit krijgen we onder andere binnen door uit plastic flesjes te drinken, het gebruik van de magnetron en pesticiden op ons groente en fruit. Als je je flesje water in de zon laat liggen komen er gifstoffen uit het plastic in het water. Wil je zoveel mogelijk gifvrij leven? Drink je water niet meer als je flesje in de zon heeft gelegen en drink uit een glazen of BPA vrij flesje zoals de Dopper. Ook is het belangrijk de magnetron zo min mogelijk te gebruiken. Voor je kleintje z’n flesje verwarmen in de magnetron is geen goed idee, door het plastic te verwarmen komen er gifstoffen in de voeding van je kindje. Ook pesticiden zijn giftig, helaas wordt dit veel gebruikt op ons groente en fruit om veel te kunnen produceren, kies zoveel mogelijk voor biologisch groente en fruit.

Tekst: Anne van Engelen 

Tags: , , , , , , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.