Gezonde samenwerking Vivonline & Blushing

blushing gordon

Misschien heb je het al voorbij zien komen, op 18 februari geef ik een Breakfast Masterclass bij Blushing Rotterdam! Nu heb ik van jullie al veel vragen gekregen of dit ook nog op andere plaatsen in het land komt, en het antwoord is JA!!! Wij hebben vanaf nu een gezonde samenwerking met Blushing (healthy food & coffee concepts) van Gordon. 

Gezonde samenwerking met Blushing

Blushing zit al op een paar plekken in Nederland, en wie weet komen er nog meer plekken bij. Voor nu zit Blushing in Blaricum, Amsterdam en Rotterdam. Ik vind het dan ook super leuk om jullie te kunnen vertellen dat wij een samenwerking met Blushing zijn gestart en wij op alle locaties eventjes gaan organiseren zoals de Breakfast Masterclass. 

Hou Vivonline in de gaten

Hou Vivonline goed in de gaten voor de toekomstige evenementen. Wij maken hier bekend wanneer er weer een nieuw evenement komt.

Kom jij ook naar mijn Breakfast Masterclass in Rotterdam?

Kom jij naar mijn eerste eventje in Blushing Rotterdam? Op 18 februari organiseer ik daar een Breakfast Masterclass. Zorg dat je erbij bent! Ik vertel er alles over je hormonen. Via deze link kun je je kaarten bestellen. 

Tot snel in een van de Blushing tentjes van Gordon! 

Tags: , , , ,

Comments

  1. Beantwoorden

    Halleluja Gordon. Ja, fijne koffie, maar bij wie kun je terecht als iets niet helemaal “comme il faut” is?
    Dat zou toch juist in een koffiezaak die zich onderscheidt van de talloze andere koffiezaken moeten kunnen. Onder de noemer “het kost wat, maar dan heb je ook wat” vanmiddag op de terugweg even een koffie met een cheescake “genoten”. De cheescake had met een soeplepel geserveerd moeten worden::natte pudding met een snot bodem, waar het kleine vorkje absoluut geen vat op had. De pudding verdween op mijn broek en op de vloer. Mijn klacht werd door 3 dames beantwoord met: “we krijgen hier altijd complimenteren over”. Wat dachten jullie van: “sorry mevrouw, wat kunnen we u aanbieden?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.