Geef je standaard koffietje een twist met deze tips

koffie

Er gaat weinig boven een goede bak koffie, alhoewel deze soms ook een beetje eentonig kan worden. Dit is simpel op te lossen door je kopje een twist te geven met onderstaande tips. Wellicht zit er een tip tussen die je niet meer los laat!

Verwarmend kaneel

Dit is al helemaal lekker als het weer herfstachtig is. Kaneel is tevens erg goed voor je, dus dat is een fijne bijkomstigheid. Strooi het tot slot over je koffie, of meng het door de koffie.

Beetje zout

Drink je koffie met een heel klein beetje roze himalaya zout. Ja, dit klinkt gek, maar het is zeker een aanrader. Het zorgt er namelijk voor dat het bittere smaakje afneemt.

LEES OOK: 7 fouten die je waarschijnlijk maakt na het trainen.

Chocolate milk

Misschien bereid je je standaard koffie met (plantaardige)melk zoals havermelk, amandelmelk of cashewmelk. Maar hier kun je ook heel gemakkelijk cacaopoeder aan toe voegen. Je hebt dan een chocolate/coffee, heerlijk!

Ice ice baby

Giet de afgekoelde koffie in leuke vormpjes, leg ze in de vriezer en doe de koffie-ijsklontjes vervolgens in de koffie. Het wordt een heerlijk sterk koud coffee drankje.

Tekst: Inga Stoit

Tags: ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.