Geef je gezondheid een boost met Floradix Magnesium

Floradix Magnesium

In deze koude wintermaand merk ik dat zowel mijn kinderen als ik moeten uitkijken voor de griep, vermoeidheid of futloos zijn. Waarschijnlijk klinkt dit jou als lezer bekend in de oren. Floradix heeft dit probleem omarmd en is met een hele fijne oplossing gekomen. Zij hebben namelijk nu Floradix Magnesium, en dat is een echte lifesaver wanneer je gezondheid wel een boost kan gebruiken!

Het is een enorme makkelijke manier om je gezondheid naar een hoger level te tillen. Het is namelijk een vloeibaar drankje wat je drinkt, dat is alles! Laat de elixer gemaakt van planten- en vruchtensappen met een goed opneembare vorm van magnesium, het werk voor jou doen. Magnesium speelt een hele belangrijke rol bij veel processen in het lichaam.

Het is o.a. goed voor ons energieniveau en voor onze spieren. Floradix Magnesium bevat geen chemische toevoegingen: geen gluten of lactose, alcohol, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen, en daarmee is het een Clean Label product (wat ook geschikt is voor vegetariërs).

Daarnaast smaakt  het ook nog eens erg lekker, zelfs mijn kindjes vinden het een fijn drankje! Wij zijn er in ieder geval erg van opgeknapt. Ben jij ook enthousiast geworden? Probeer dan Floradix Magnesium zelf en houd ook jouw gezondheid op peil.

LEES OOK: Dit is wat je wil eten om je menstruatie zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Tekst: Inga Stoit

Tags: ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.