Een van mijn favoriete hotspots: Social Impact Factory en De Utrechter

De Utrechter

Zoals jullie waarschijnlijk al weten geef ik regelmatig lezingen en masterclasses. 16 Februari geef ik er een bij de Social Impact Factory (achter het restaurant van De Utrechter). En dit vind ik toch echt wel the place to be!

De Social Impact Factory en De Utrechter brengen getalenteerde mensen en hun sociale doelen samen. De sfeer die hier rondhangt werkt enorm opliftend! Dit is de plek waar oplossingen bedacht worden voor maatschappelijk uitdagingen. Het is dan ook wat ze in het historische pand op Vredenburg 40 dagelijks doen; partijen met elkaar verbinden en ontmoetingen faciliteren. Zo ook met de fijne groep dames die 16 februari aanwezig zal zijn.

Social Impact Factory en De Utrechter hosten elk belangrijk moment met passie en professionaliteit, zakelijk of privé. Of het nou gaat om een succesvolle meeting, een blijvende herinnering of gewoon een plezierig moment op je dag, elk moment is voor ons een kans om sociale impact te maken samen. 

Daarnaast organiseren ze regelmatig (corporate) events om impactvolle initiatieven te activeren en ondersteunen. Van een workshop met maatschappelijk thema, tot het bieden van een podium voor cultureel talent in Utrecht. Dit alles onder het genot van smakelijke happen en dranken gemaakt met voornamelijk lokale en duurzame producten.

Ik kan niet wachten om op 16 februari jullie op deze mooie plek te ontmoeten. Zie ik je daar?

BESTEL JE KAARTJE HIER.

Tekst: Inga Stoit

LEES OOK: Dit wil je na je 30ste/40ste eten voor een betere balans van je hormonen.

Tags: , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.