Verschillende gezichtsoefeningen voor een natuurlijke facelift

gezichtsoefeningen

Gezichtsoefeningen helpen echt. We doen oefeningen voor strakkere billen, buik, en benen. Waarom doen we dan geen gezichtsoefeningen om een strakker gezicht te krijgen?

Onderkin? Weg ermee! Huid onder je ogen strakker? Dat kan! De oefeningen zijn makkelijk om te doen en passen goed in je dagelijks ritueel van het schoonmaken van je gezicht.

Marjo Horn

Huidspecialiste en life coach Marjo Horn heeft een gehele Facelift methode op de kaart gezet. Letterlijk: Facelift à la Carte. Een handige dubbelzijdige, geplastificeerde A4 kaart. Deze is speciaal gemaakt voor thuisgebruik, en kun je gewoon online bestellen en thuis laten bezorgen. En bovendien een stuk voordeliger en minder pijnlijk dan een medische ingreep. Fijn idee!

Gezicht
Gezicht

Facelift à la Carte

Het leuke aan de Facelift à la Carte-kaart is, dat er een compleet overzichtelijk faceliftend programma op staat. De liftende massages zorgen voor een optimale doorbloeding van de huid. Ook staan er effectieve spierversterkende oefeningen op. Het is ontzettend leuk om te leren wat je met dit programma kunt doen om onder meer een strakke kaaklijn te krijgen. En dat allemaal zonder operaties, geheel natuurlijk! Heb je last van storende tekenen van veroudering, een onderkin, rimpels in de hals of hangende oogleden? Daar kun je iets aan doen met behulp van de oefeningen. Je kunt de oefeningen preventief doen, maar ze werken ook herstellend. Het is maar een paar minuten per dag. Houd je het goed bij, dan word je gezicht écht strakker.

Gezichtsoefeningen in je eigen tijd en op je eigen plek

Het bijzondere is dat je het kunt doen op je eigen tijd op je eigen plek. Niemand hoeft het te zien. Je zult alleen iedere dag mooier worden. De meesten van jullie zullen vast weten dat spieren in het lichaam goed getraind kunnen worden. Bij gezichtsspieren denk je daar meestal niet aan. Toch zijn deze nu juist zo gemakkelijk te trainen. Er zitten een aantal oefeningen bij die je zelfs gewoon in de auto of tijdens TV kijken even kunt doen.

Alle oefeningen kun je vinden op de Facelift à la Carte kaart. Super handig!

En? Zijn jullie al aan het oefenen geslagen?

Tekst: Hanneke de Haas voor VivOnline

Bron: topcure

 

 

 

Tags: , , , , ,

Comments

  1. Beantwoorden

    Zo leuk dat je de oefeningen van Marjo deelt! Najaar 2010 maakte ik kennis met haar gezichtsmassage en oefeningen toen ik een oplossing zocht voor alle littekens in mijn gezicht agv een ongeval. Die massage en oefeningen maken nog elke dag deel uit van mijn ochtendritueel. Alleen ikzelf zie de littekens nog maar het belangrijkste vind ik dat het goed voelt om zelf (op een natuurlijke manier) iets te kunnen doen en ik ben tevreden met mijn gezichtshuid, als ruim 52 jarige en al 18 jaar in de overgang…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.