Kom je ook naar mijn masterclass ‘Alles over hormonen’ in Friesland op 25 Mei?

Alles over hormonen
Leestijd: 1 minuut

Voel jij je hormonaal uit balans? Ben je prikkelbaar, snel geïrriteerd of misschien heb je wel last van PMS, Menstruatie pijn, PCOS, beginnende menopauze klachten of ben je  aan het ontzwangeren of  misschien wil je juist zwanger worden? Al deze klachten hebben te maken met een verstoorde hormoonhuishouding.

Hormonen die niet in balans zijn kunnen je leven echt minder leuk maken.  Wellicht heb jij  behoefte aan wat meer kennis over hoe hormonen werken? Wil je weten waardoor ze uit balans raken? En vraag je je af wat je beter wel en niet kunt doen en of eten om je hormonen weer te balanceren, waardoor klachten verdwijnen. Het kan namelijk echt. 

 Ik toer een beetje het hele land door met mijn masterclass ‘Alles over hormonen.’  Omdat ik met jullie al mijn kennis wil delen over hormonen aangezien ik je gun dat je klachten verminderen of zelf verdwijnen.  Deze maand ben ik in Friesland in het mooie Boksum. Het wordt een gezellig en vooral leerzaam uitje voor jou, misschien wel samen met je vriendin, zus, nichtje, buurvrouw, moeder of dochter. Waar je met vernieuwde en toepasbare praktische kennis thuiskomt om je hormonen zelf weer in balans te brengen. Dit alles onder het genot van gezonde hapjes, drankjes en zelfs yoga die goed is voor onze hormoontjes! Dit alles zodat jij weer de leukste en vitaalste versie van jezelf wordt.

Ook is er ruimte om je boek te laten signeren of even kort een persoonlijke vraag te stellen.  Hoop jullie zaterdag 25 mei te zien.

Masterclass ‘Alles over hormonen’

Dit event vindt plaats;

Wanneer;  Zaterdag 25 mei

Tijd;            10.00- 14.00uur

Waar;         LOFT Boksum

Adres;        17 Oedsmawei, 9031 XN Boksum te Friesland

Klik hier voor jouw kaartjes

 Deze masterclass geeft jou dé handvaten en de energie om zelf met je hormonen aan de slag te gaan. Zodat je gezonder, blijer en fitter wordt en jezelf thuis voelt in je eigen lichaam. Meer informatie en de kaartverkoop via deze link  

 

Liefs,

Viv

Tags: , ,

Comments

  • Michelle
  • 3 april 2019
  Beantwoorden

  Hoi!

  Ik zou graag masterclass bijwonen met een vriendin maar helaas kunnen we dan niet.

  Geef je dezelfde masterclass ook nog een keer in het midden van het land? We willen dit zo graag meemaken!

  Groetjes

  • Denise Melanie
  • 16 mei 2019
  Beantwoorden

  Jaaaaaaa ik zou deze masterclass heel graag willen volgen!! Ik heb al zo’n lange tijd van hormonale acne, ik krijg het maar niet voor elkaar om mijn hormonen weer geheel in balans te krijgen. Ik hoop hier nog meer nieuwe tips te krijgen die mij kunnen helpen

  • Sabrina
  • 16 mei 2019
  Beantwoorden

  Graag zou ik bij de master class aanwezig willen zijn. Ontzwangeren, Borstvoeding, haaruitval is op mij van toepassing. Zou graag meer
  te weten willen komen wat
  Voeding kan doen voor de hormoonhuishouding.

  • Martje
  • 16 mei 2019
  Beantwoorden

  Wat super zeg dat je het land doorgaat!! Ik zou heel graag deze kaartjes willen winnen voor iemand anders. Namelijk voor de vrouw van een collega, ik ken haar persoonlijk niet, maar zij heeft veel hoofdpijnklachten. Het lijkt erop hormoongerelateerd. Heb mijn (jouw) boek uitgeleend aan haar in de hoop dat het iets gaat brengen. Maar deze masterclass zou natuurlijk helemaal fijn zijn! En het toeval wil ook nog eens dat ze in Friesland wonen, dus thuiswedstrijd voor ze 🤞🏻☺️

  • Anouk
  • 17 mei 2019
  Beantwoorden

  Dolgraag! Mijn balans is ver te zoeken ;). Ik slik sinds een paar jaar meds tegen trage schildklier. Ik probeer met behulp van jouw voedingsadviezen de klachten te verminderen maar het is me nog niet gelukt. Ik denk inmiddels dat het niet te verbeteren is.
  Maar een beetje hoop mogen we houden.
  Dus ik sluit ook af met; dolgraag!

 1. Heel graag, zelf werkzaam als psycho energetisch therapeut en zie in mijn praktijk ook wat hormonen doen.
  Zou er graag meer over willen leren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.