Event aanrader: Haal het beste uit jezelf en uit je relatie

Haal het beste uit jezelf en uit je relatie
Leestijd: 1 minuut

Zoals velen van jullie weten geef ik zelf Masterclasses, lezingen en workshops, maar ik wil jullie graag ook kennis laten maken met workshops die jullie wellicht zal inspireren.  Zaterdag 19 oktober is de workshop ‘Haal het beste uit jezelf en uit je relatie’ van de bekende relatiepsycholoog Jean-Pierre van de Ven en relatiecoach Marianne van der Gaag. Deze workshop is een aanrader voor iedereen die op dit moment een beetje worstelt met haar relatie. 

Dit event is een aanrader voor iedereen met een relatie. Zo kan het zijn dat je tegen lastige vragen aanloopt, dat jullie steeds voor dezelfde ‘problemen’ komen te staan, of dat je een fijnere relatie wil hebben. Misschien heb je het gevoel dat jij en je partner uit elkaar groeien, er zijn misverstanden, ruzies en meningsverschillen. Jullie hebben te maken met vaak terugkerende valkuilen. 

In deze workshop vertellen Marianne en Jean-Pierre je over de bekende valkuilen en oplossingen op een spontane, laagdrempelige manier. Hun methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en op jarenlange ervaring in de praktijk. Je doet tijdens de workshop een paar eenvoudige oefeningen die je situatie thuis meteen kunnen veranderen. Er is ruimte voor vragen en om Marianne en Jean-Pierre persoonlijk te ontmoeten.   Wil je dit event niet missen, klik hier

LEES OOK: 10 tips waarmee je een goede relatie geweldig maakt.

Haal het beste uit jezelf en je relatie is een leerzaam, gezellig en ideaal uitje voor jou en een vriendin of een vriend, je zus, de buurvrouw of een kennis – maar natuurlijk ook voor jou en je partner. Wees de problemen te slim af en breng balans in je relaties!

Koop je kaartje voor 19 oktober in Huizen via de link.

 

Tekst: Inga Stoit

Tags: ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.