Een groene smoothie drink ik echt met plezier!

QX0A3536
Leestijd: 1 minuut

Groene smoothie

Het tijdschrift Santé interviewde mij over mijn nieuwe boek ‘Herstel je hormonen in 10 stappen.’ Lees het interview hier!

In het interview hebben we het onder andere over mijn liefde voor groene smoothies, en ja ik drink mijn groene smoothie echt met veel plezier! Benieuwd hoe ik mijn dag goed begin? Dat lees je hier!

Herstel je hormonen in 10 stappen

PMS, acne, neerslachtige gevoelens, droge huid, opvliegers en vruchtbaarheidsproblemen?

Zo maar een greep uit herkenbare hormoon-gerelateerde klachten waar veel vrouwen mee kampen en zich vaak bij neerleggen. Maar er is wel degelijk wat aan te doen.

Ik ontwikkelde een makkelijk 10-stappenplan om vrouwen van alle leeftijden te helpen hun hormoonhuishouding te herstellen, in elke fase van hun leven. Bestel mijn boek hier.

Tags: , , ,

Comments

    • Marjon van Eck
    • 11 oktober 2018
    Beantwoorden

    Ik heb je boek herstel je hormonen, maar zie weinig groene smoothie ’s in staan? Terwijl jij die altijd drinkt . Ik zou daar wel wat meer ver willen weten of staat dat allemaal in je eerste boek? (Die ken ik niet) En ik probeer niet zoveel vlees te eten. Kan ik vlees of kiprecepten ook vervangen door iets vegetarisch of is dat dan niet meer ketogeen.
    Gr Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.