Een goede houding is het halve werk

Vivonline work

Je werkomgeving; misschien wel dé plek waar je de meeste tijd doorbrengt op een normale doordeweekse dag. Dit kan zijn op een kantoor, met een laptop aan tafel of in een kantoor aan huis. Een goede houding is daarbij van essentieel belang. We zitten natuurlijk niet te wachten op blessures en andere pijnlijke klachten. Het nut van een goede gezondheid hoeven we inmiddels niet meer uit te leggen. Dat je werkomgeving hieraan bijdraagt is misschien een nieuwe bijkomstigheid.

Maar één ding is zeker: een goede werkplek zorgt voor meer productiviteit. En dat willen we allemaal toch? Wie gezond is, werkt automatisch met meer energie. En met meer plezier! Een win-win situatie! Dat is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor je werkgever. Onze lichamelijke gezondheid kunnen we stimuleren door gezond te eten en voldoende te bewegen. Het hebben van een gezonde werkomgeving is een stukje complexer.

Health2Work biedt wellicht de oplossing. Dit Nederlandse bedrijf heeft als doel om te adviseren over en het verzorgen van een gezonde en efficiënte werkomgeving. Met behulp van de juiste materialen en de juiste sfeer, waar Health2Work aan bijdraagt, krijg je zin in de volgende werkdag. Aan de slag dus!

Een nieuwe technologie op het gebied van gezond en productief werken is Dragon NaturallySpeaking. Met deze spraakherkenningssoftware bestuur je de computer/ laptop met je stem. Dragon NaturallySpeaking zorgt ervoor dat je 4 x sneller documenten maakt en emails beantwoordt dan wanneer je dit zou moeten typen.

Vivian is de uitdaging aangegaan. Kunnen wij op de redactie van Vivonline ook efficiënter werken met dit nieuwe ‘spraaksysteem’? Bekijk hier het filmpje met haar bevindingen.
Have a healthy work day!             

 

Nuance-Logo

Logo-Health2Work-400px

 

 

 

 

Tags: , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.