Hier lik je je vingers bij af: Bounty Beauties

bounty's easy peasy

Uit het tweede boek van Easy Peasy, Easy Peasy Family een heerlijk tussendoortje, traktatie of toetje. Delen wil je niet.

Easy Peasy Family

Heb je het filmpje met Claire van de Easy Peasy kookboeken al gezien? Lees dan snel verder!! Zo niet, kijk dan eerst hier het filmpje: Viv Health TV Easy Peasy kookboek .

Was je net zo enthousiast als dat wij zijn? Dan hebben wij nu een super leuk artikel voor jou, namelijk een recept uit het boek van Easy Peasy Family. Lekker, gezond en met liefde gemaakt!

Bounty Beauties

(10 repen)

OH- LALA, deze bounty beauties zijn voor mama! En als papa en co heel lief zijn mogen zij ook een stukje. Een klein stukje.

Ingrediënten:easy peasy kookboeken recepten

Voor de vulling:

 • 60 gram kokosolie
 • 2 eetlepels kokosnectar (of honing)
 • Snufje zeezout
 • Merg van een vanillepeul (gebruik geen vanillepoeder anders wordt de vulling bruin)
 • 160 gram geraspte kokos
 • Scheutje water

Voor de chocoladelaag:

 • 60 gram kokosolie
 • 1 eetlepel rauwe honing
 • 30 gram rauwe cacaopoeder
 • Heel klein beetje zout
 • … of smelt 100 gram pure chocolade (minimaal 85%) au bain-marie.
Bereidingswijze:

Smelt de kokosolie au bain-marie. Zet de kom op het werkblad en voeg de kokosnectar, het zout en het vanillemerg toe. Roer goed. Doe de geraspte kokos met het water en het oliemengsel in een schaal en kneed stevig door.
Bekleed een bakplaat of platte ovenschaal met bakpapier en schep hierin de kokosmix. Druk het mengsel goed aan en zet ongeveer 30 minuten in de vriezer.

Maak de chocoladelaag

Smelt de kokosolie au bain-marie, voeg de honing toe en roer goed. Zet de kom op het werkblad en voeg het cacaopoeder en het zout toe. Roer tot een glad mengsel. Haal de kokosmix uit de vriezer en snijd in bounty-achtige repen. Haal iedere reep door het chocolademengsel en leg op een met bakpapier beklede schaal of bakplaat. Zet 10-15 minuten in de vriezer om op te stijven. Herhaal zo vaak je wilt om een dikkere laag te krijgen. Bewaar de bounty’s in de koelkast.

Enthousiast geworden? Je kunt het boek via de link hieronder bestellen:

Tags: , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.