Droge huid? Dan kan olijfolie je redden!

1859f7c7d8f00f939d5323e4847e5c32
Leestijd: 1 minuut
Wist je dat als je een droge huid hebt, en je dagelijkse moisturizer zijn werk net wat minder lijkt te doen, het toevoegen van simpele extra vierge olijfolie jouw huid kan helpen om weer te gaan stralen?
Olijfolie zal niet alleen helpen om de huid gehydrateerd te houden, maar helpt de huid ook om zich te ontdoen van problemen zoals acne  en brandwonden, etc.

Ook voor je haar kan het wonderen verrichten: een nachtje met olijfolie in je haar slapen en je droge lokken zijn verdwenen.

Tags: , , , , , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.