Disclaimer

Leestijd: 1 minuut

Wij vinden het superfijn dat wij jullie mogen motiveren en inspireren om gezonder en bewuster te eten! Ook vinden wij het erg leuk dat jullie reacties achterlaten en dat we zien dat jullie onze recepten maken.

De bedoeling van Vivonline.nl is om haar lezers/lezeressen te informeren en inspireren over gezonde voeding en supplementen. De redactie van Vivonline reageert niet altijd op vragen die worden gesteld via de website. Op het moment dat je een dringende vraag of opmerking hebt, kan je ons bereiken op info@vivonline.nl.

Onze lezers worden nadrukkelijk geadviseerd om bij eventuele gezondheidsklachten, of behoefte aan informatie over de gezondheid de arts, therapeut en/ of diƫtist te raadplegen. Dit om specifieke informatie over de persoonlijke gezondheidssituatie te kunnen achterhalen.

Het auteursrecht op Vivonline berust bij Vivonline of derden welke (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Vivonline. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Vivonline. Wij werken met de grootst mogelijke zorg en betrokkenheid aan Vivonline, echter kan er altijd iets tussendoor glippen. Daarom kan er geen enkele aansprakelijkheid worden ontleend aan informatie die onjuist of onvolledig is opgenomen. Voor eventuele verbeteringen in artikelen zijn wij uiteraard te bereiken via de mail: info@vivonline.nl.

Wij gaan ervanuit onze lezers hiermee voldoende op de hoogte te hebben gesteld over de rechten en plichten van Vivonline.

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.