Chocolade smoothie met maar 4 ingrediënten!

baked-3737236_1920

Hou jij ook zo van smoothies? En van chocolade? Dan hebben we een heerlijk receptje voor een chocolade smoothie voor je! Deze smoothie bevat maar 4 ingrediënten en dankzij de avocado vult het ook nog eens goed. Ideaal dus! Door de rauwe cacao krijgt het een heerlijke chocoladesmaak en de dadels zorgen voor een zoete smaak. Ook voor kinderen een ideale vervanging voor chocomelk en milkshakes!

Wat heb je allemaal nodig voor 2 grote glazen?

–       3 medjooldadels

–       1 avocado

–       +/- 2 eetlepels rauwe cacao

–       1,5 glas ongezoete amandel of rijstemelk,

Ontpit de dadels en avocado. Snij de dadels klein en doe ze samen met de avocado in de blender. Voeg de cacao en melk toe en laat alles goed mixen. Mocht de smoothie nog te dik zijn, voeg dan wat extra melk toe. Schenk de chocolade smoothie in 2 grote glazen en genieten maar!

Wil je er een extra feestje van maken? Maak dan deze heerlijke vegan chocoladekoekjes voor erbij, mmmmm!

Tekst: Juliette – Ms. Jules

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.