Chocolade smoothie met maar 4 ingrediënten!

baked-3737236_1920
Leestijd: 1 minuut

Hou jij ook zo van smoothies? En van chocolade? Dan hebben we een heerlijk receptje voor een chocolade smoothie voor je! Deze smoothie bevat maar 4 ingrediënten en dankzij de avocado vult het ook nog eens goed. Ideaal dus! Door de rauwe cacao krijgt het een heerlijke chocoladesmaak en de dadels zorgen voor een zoete smaak. Ook voor kinderen een ideale vervanging voor chocomelk en milkshakes!

Wat heb je allemaal nodig voor 2 grote glazen?

–       3 medjooldadels

–       1 avocado

–       +/- 2 eetlepels rauwe cacao

–       1,5 glas ongezoete amandel of rijstemelk,

Ontpit de dadels en avocado. Snij de dadels klein en doe ze samen met de avocado in de blender. Voeg de cacao en melk toe en laat alles goed mixen. Mocht de smoothie nog te dik zijn, voeg dan wat extra melk toe. Schenk de chocolade smoothie in 2 grote glazen en genieten maar!

Wil je er een extra feestje van maken? Maak dan deze heerlijke vegan chocoladekoekjes voor erbij, mmmmm!

Tekst: Juliette – Ms. Jules

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.