Houd je niet zo van Celery Juice? Probeer dan deze bleekselderij pesto

Celery Juice
Leestijd: 1 minuut

Misschien ben je samen met ons de Celery Juice Challenge van start gegaan, maar is bleekselderij sap toch niet echt je ding. Je vindt het niet zo lekker en slaat daardoor soms een dag over. Als dit voor jou geldt (maar je wel graag bleekselderij wil blijven gebruiken), is dit recept ideaal voor jou. Deze pesto ga je echt te gek vinden.

De bleekselderij pesto is heel gezond omdat er alleen maar goede ingrediënten in zitten. Denk aan onder andere selderij, knoflook en olijfolie. Deze heerlijke Italiaanse saus is gemakkelijk bereid en om je vingers bij af te likken.

Geen Celery Juice, maar wel bleekselderij pesto:

Ingrediënten

  • 40 gram verpakte peterselie
  • 40 gram selderij
  • 120 gram pistachenoten
  • 180 ml olijfolie
  • 25 gram Parmezaanse kaas
  • 1 theelepel rasp van een citroen (biologisch)
  • 3 teentjes knoflook
  • Zout en zwarte peper (naar smaak)

Bereiden

  1. Verwerk de peterselie, bleekselderij, pistachenoten, olijfolie, Parmezaanse kaas, knoflook en de citroenrasp in een keukenmachine, en meng dit tot een gladde massa.
  2. Tot slot: Breng de pesto op smaak met zout en peper, tast toe!

LEES OOK: Celery Juice: dit is de reden waarom het zo gezond is.

Tekst: Inga Stoit

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.