Boodschappenlijst week 1

foto-87

De boodschappenlijst van week 1 van de smoothie / juice challenge

Iedere week zal er een lijstje met ‘healthy ingrediënten’ op Vivonline.nl en onze Facebook pagina verschijnen. Hierdoor kun je iedere nieuwe week fris en fruitig aan de ‘challenge week’ beginnen. Verder hierbij nog aanvullende informatie op de challenge:

1. Mocht je de smoothie of juice niet vullend genoeg vinden als ontbijt, dan kun je altijd wat proteïnepoeder toevoegen.
2. Ook kun je kiezen voor een kleine snack tussen 10u en 11u. Voorbeelden zijn: een rijstwafel met beleg (bijvoorbeeld een paar stukjes avocado), klein bordje havermout of wat ongebrande noten.
3. Vind je sommige producten te duur? Deze kun je altijd vervangen door een goedkopere variant.

Succes!

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.