Boho-Tiffin voor jou!

FullSizeRender-14
Leestijd: 1 minuut

Healthy lunch

Ken je Boho-Tiffin al? Dit zijn super leuke bakjes om je lunch mee te nemen! Wij van VivOnline gebruiken ze elke dag voor onze heerlijke, healthy lunch en kunnen niet meer zonder!

Indiase eetcultuur

De tiffin, ook wel Dabba of Rantang genoemd, ontbreekt in geen enkele Indiase keuken en is al eeuwenlang onderdeel van de Indiase eetcultuur. Tiffin betekent letterlijk tweede ontbijt of lunch en is ontstaan in British India. De stapelbakjes worden traditioneel gebruikt voor het vers houden en transporteren van heerlijk, verse huisgemaakte Indiase gerechten. Alleen al in Mumbai worden er dagelijks 75.000 tiffins rondgebracht door zo’n 4000 Dabbawalla’s, tiffin koeriers.

Show it!

Laat vooral zien dat jij gezond bezig bent, en show jouw Boho-Tiffin; op de fiets, in de trein, op kantoor in het park… neem hem overal mee naartoe. Mix it up met de leukste hanger en bag zodat hij past bij jouw stijl en vul hem iedere dag met al dat zelfgemaakte lekkers! Enjoy!

 

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.