Boost je winterweerstand met deze BoerenCool smoothie

boerencool
Leestijd: 1 minuut

BoerenCool smoothie van Frecious

Frecious heeft weer een heerlijke nieuwe smaak op de markt gebracht, namelijk de BoerenCool smoothie. Boerenkool is een van de gezondste groenten die er is, en heerlijk speciaal voor in de winter.

Een smoothie als ontbijt of tussendoortje is heerlijk verfrissend en kost je geen uren de tijd. Deze BoerenCool smoothie is heerlijk winters en zorgt voor een optimale weerstand. Probeer jij hem ook?

frecious banner

Eén van de gezondste groenten van Nederland

De BoerenCool zit vol met dé superfood van Hollandse bodem: Boerenkool! Deze groente behoort tot de kruisbloemigen en die bevatten veel bio-actieve stoffen om jouw lichaamscellen optimaal te voeden en beschermen. Daarom is boerenkool misschien wel de gezondste Nederlandse groente die er bestaat.

Elkaar versterkende ingrediënten

We hebben deze juice verrijkt met nog twee wintergewassen: knolselderij en pastinaak. In de winter liggen kwaaltjes op de loer door een verlaagde weerstand. De toegevoegde kurkuma en kaneel werken antibacterieel en ontstekingsremmend. Het zijn belangrijke antioxidanten die je gezondheid bevorderen. En ze versterken de werking van de andere ingrediënten ook nog eens..

Tags: , , , , ,

Comments

  1. Pingback: Hoe kan je meer groente eten? – Viv – 2017

Comments are closed.

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.