Boekweitpannenkoek met geitenkaas

pancakes-3013069_1920
Leestijd: 1 minuut

Ingredienten

110 gram boekweit, snufje zout

1 eetlepel wijnsteenzuur bakpoeder (glutenvrij bakpoeder)

1 1/2dl amandelmelk (zonder suiker)

1 ei, plakjes geitenkaas, kurkuma

Bereiding

Doe alle ingrediënten die hierboven staan in een kom, behalve de geitenkaas. Klop dit goed door zodat het mooi glad wordt. Doe vervolgens een klontje kokosvet in de pan en neem ongeveer twee eetlepels beslag en giet die in de pan. Leg dan drie a vier plakjes (je kan eerst een beetje kurkuma op deze kant strooien en dan de geitenkaas erop, geeft een extra lekker smaakje!) geitenkaas op de bovenkant en vouw dan het pannenkoekje dubbel. Bak aan weerszijde lichtbruin. Maak twee van deze pannenkoeken met een bak sla erbij.

Recept van onze expert Fréderique van Putten

Tags: , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.