Ingredienten
110 gram boekweit, snufje zout
1 eetlepel wijnsteenzuur bakpoeder (glutenvrij bakpoeder)
1 1/2dl amandelmelk (zonder suiker)
1 ei, plakjes geitenkaas, kurkuma
Bereiding
Doe alle ingrediënten die hierboven staan in een kom, behalve de geitenkaas. Klop dit goed door zodat het mooi glad wordt. Doe vervolgens een klontje kokosvet in de pan en neem ongeveer twee eetlepels beslag en giet die in de pan. Leg dan drie a vier plakjes (je kan eerst een beetje kurkuma op deze kant strooien en dan de geitenkaas erop, geeft een extra lekker smaakje!) geitenkaas op de bovenkant en vouw dan het pannenkoekje dubbel. Bak aan weerszijde lichtbruin. Maak twee van deze pannenkoeken met een bak sla erbij.
Recept van onze expert Fréderique van Putten
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
5 november 2018
Drink je afvalstoffen weg!
31 mei 2017
Groene grapefruit smoothie
27 januari 2015
Een heerlijk weerstand oppeppend sapje uit de (slow)juicer
13 september 2017
Zoete aardappel-wortelsoep met feta
4 februari 2016
De kracht van rauwe voeding
5 juni 2016
De juiste keuzes voor een fijne toekomst?
6 juni 2019
10 voedingsmiddelen met verborgen suikers!
6 maart 2018
Win een juice pakket met onze favoriete sapjes!
29 november 2017
Eerste hulp bij kinderkwaaltjes! 100% natuurlijke remedie
16 juni 2016
Pizza voor papa’s
6 oktober 2018
Een dag zonder zuivel, hoe pak je dat aan?
7 juni 2019
Waarom is melk niet zo goed voor elk?
20 oktober 2015
Glutenvrije & raw chocoladetaart
4 juni 2015
Zonnige Chia punch
11 juni 2016
8 x tekenen van een gezonde relatie
28 oktober 2014
Eetdagboek review
20 december 2016
3 x gezonde tussendoortjes tijdens de feestdagen!
1 juli 2018
Waarom zijn noten zo gezond?
27 juni 2018
Frozen Summer Snack
13 november 2017
Roomboter en zijn geneeskracht, dit wil je weten.
7 maart 2016
Voeding met Viv: eetdagboek van Krystl Pullens
15 juni 2015
Boerenkool: hip, trendy & healthy
14 juli 2016
WELKE KRUIDEN ZIJN GOED VOOR JE HUID?
9 november 2021
Buikpijn na het eten? Deze tips kunnen helpen!
11 augustus 2015
Hotspot: Pop-up restaurant van L‘invité tijdens SAIL
7 januari 2022
Bieten ontbijtsmoothie
14 juni 2019
De gezondste vetten en oliën om mee te koken!
25 augustus 2014
Vegan choco dessert
5 augustus 2016
PRETZEL BROWNIES
9 november 2014
Adelina –
Vriendelijk en behulpzaam, website is voorzien van duidelijke informatie
Anoniem –
Marcelka Kraan –
Claudia M. –
Snel, positief, alles top!
Mariette –