Blijf lekker bewegen in de herfst!

fog-1856722_1920

Laat je zeker niet tegenhouden door regen of koude wind! Yes you can! Het wordt inderdaad kouder, steeds kouder. Zorg dat je goed voorbereid bent met een juiste sportoutfit. Goed excuus om te gaan shoppen toch? Let op: als je de kou in gaat is het belangrijk dat je spiertjes warm zijn, vergeet die warming-up dus niet!

Waarom bewegen in de herfst heerlijk is?

Ga lekker naar buiten

Deze temperaturen zijn eigenlijk ideaal om te sporten! Het is te koud om stil te zitten, maar om te bewegen is het perfect! Ga lekker fietsen, hardlopen of maak een lange boswandeling. Neem je camera mee en geniet van de prachtige herfstkleuren en de frisse lucht. Als je geluk hebt laat de zon zich ook nog zien. De natuur is prachtig in dit seizoen en ontzettend goed voor je humeur!

Schrijf je in bij de sportschool

Heb je echt geen zin om naar buiten te gaan schrijf je dan in bij de sportschool. Zorg dat deze niet te ver uit de buurt is. Dan is de drempel alleen maar groter! Kies een sportschool waar jij kan doen wat je leuk vindt. En misschien wel met sauna! Extra lekker op koude herfstavonden.

Oke, wil je echt de deur niet meer uit? Kies dan thuis voor een fijne yogales of workout via youtube. Er is genoeg te vinden!

Denk aan je ’cosy me time op de bank’ na je workout

Er is niets lekkerder dan met een voldaan gevoel, kop warme thee, fleece deken en je favoriete series of boek op de bank te duiken. Nadat je natuurlijk een heerlijke douche of bad hebt genomen. En vergeet je favoriete geurkaarsen niet aan te steken!

Beweeg & geniet!

Tekst: Suzanne van Laar

Tags: , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.