Better Health Event: hét evenement voor natuurlijke gezondheid!

coast-1834827_1920
Leestijd: 1 minuut

Better Health Event

Op 6 & 7 oktober geeft Viv de lezing: ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’ bij alweer de vierde editie van het Better Health Event in de RAI Amsterdam. Een evenement voor natuurlijke gezondheid, met de meest uiteenlopende nationale en internationale sprekers en de beste producten voor je algehele gezondheid. En lekker eten natuurlijk!

Verwen jezelf

Twee dagen vol inspiratie en zorgeloos genieten van alles wat er te zien, te proeven of te ruiken is. Laat je inspireren door de vele toonaangevende sprekers. Doe mee met creatieve en ontspannende workshops en verwen jezelf met de vele natuurlijke producten op de beursvloer!

Gezondheid

Het evenement wordt georganiseerd door collega-auteur & voedingscoach Amber Albarda en samen hebben wij als missie de gezondheidsboodschap in Nederland zo wijd mogelijk te verspreiden. Laat je inspireren door de vele creatieve workshops en verwen jezelf met de vele natuurlijke producten op de beursvloer.

Better Health Event is hét evenement voor natuurlijke gezondheid!

Weggeef actie

Wij mogen 100(!) kaarten weggeven. Ga naar de website van het Better Health event en voer de code: BETTER HEALTH VIVIAN in bij het afrekenen. De eerste 100 die dit doen krijgen hun toegangsbewijs gratis!

Wie weet zien we jou 6 & 7 oktober op het Better Health Event!

 

Wil je meer lezen over het in balans brengen ven je hormonen? Bestel dan mijn boek ‘Herstel je hormonen’ en start met mijn 10-stappenplan. 

 

Tekst: Anne van Engelen

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.