Better Health Event: hét evenement voor natuurlijke gezondheid!

Leestijd: 1 minuut

Better Health Event

Op 6 & 7 oktober geeft Viv de lezing: ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’ bij alweer de vierde editie van het Better Health Event in de RAI Amsterdam. Een evenement voor natuurlijke gezondheid, met de meest uiteenlopende nationale en internationale sprekers en de beste producten voor je algehele gezondheid. En lekker eten natuurlijk!

Verwen jezelf

Twee dagen vol inspiratie en zorgeloos genieten van alles wat er te zien, te proeven of te ruiken is. Laat je inspireren door de vele toonaangevende sprekers. Doe mee met creatieve en ontspannende workshops en verwen jezelf met de vele natuurlijke producten op de beursvloer!

Gezondheid

Het evenement wordt georganiseerd door collega-auteur & voedingscoach Amber Albarda en samen hebben wij als missie de gezondheidsboodschap in Nederland zo wijd mogelijk te verspreiden. Laat je inspireren door de vele creatieve workshops en verwen jezelf met de vele natuurlijke producten op de beursvloer.

Better Health Event is hét evenement voor natuurlijke gezondheid!

Weggeef actie

Wij mogen 100(!) kaarten weggeven. Ga naar de website van het Better Health event en voer de code: BETTER HEALTH VIVIAN in bij het afrekenen. De eerste 100 die dit doen krijgen hun toegangsbewijs gratis!

Wie weet zien we jou 6 & 7 oktober op het Better Health Event!

 

Wil je meer lezen over het in balans brengen ven je hormonen? Bestel dan mijn boek ‘Herstel je hormonen’ en start met mijn 10-stappenplan. 

 

Tekst: Anne van Engelen

Geef een reactie