Aanbieding: bestel nu Ralph Moorman’s JouwBox met extra korting

JouwBox
Leestijd: 1 minuut

De kerstdagen liggen alweer achter ons maar wij gaan nog even door met de cadeautjes! Ralph Moorman heeft JouwBox ontwikkeld waarin 11 natuurlijke en super producten zitten. De totale waarde van dit pakket bedraagt 150 euro en is verkrijgbaar vanaf 39 euro.  

Met de code Vivian ontvang je 2,50 euro extra korting op de box! Je kunt kiezen voor een eenmalige bestelling maar ook voor een maandelijks abonnement. Op deze manier word je al helemaal verrast met de meest lekkere en fijne producten.

JouwBox Ralph Moorman Favourites

In iedere box zitten door Ralph zelf geselecteerde producten, dus je weet daardoor zeker dat dit ultieme toppers zijn. De producten zijn: natuurlijk, veelal biologisch, glutenvrij en gegarandeerd van A-kwaliteit. Ralph Moorman gebruikt in iedere box 5 pijlers in zijn keuze van de producten. In de box zitten de leukste verrassingen van: voeding, mondverzorging, haarverzorging, huidverzorging en zelfs suppletie. Er zitten maar liefst 11 producten in waarmee je blij verrast zult zijn.

Maak nu gebruik van Ralph’s en onze korting, en ervaar het zelf! Gebruik de kortingscode: Vivian op www.jouwbox.nl. Zorg dat je er op tijd bij bent want de actie duurt nog maar tot eind januari. Laat je ons weten wat je van de box vindt? We absolutely love it!

Tekst: Inga Stoit

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.