Aanbieding: bestel nu Ralph Moorman’s JouwBox met extra korting

JouwBox

De kerstdagen liggen alweer achter ons maar wij gaan nog even door met de cadeautjes! Ralph Moorman heeft JouwBox ontwikkeld waarin 11 natuurlijke en super producten zitten. De totale waarde van dit pakket bedraagt 150 euro en is verkrijgbaar vanaf 39 euro.  

Met de code Vivian ontvang je 2,50 euro extra korting op de box! Je kunt kiezen voor een eenmalige bestelling maar ook voor een maandelijks abonnement. Op deze manier word je al helemaal verrast met de meest lekkere en fijne producten.

JouwBox Ralph Moorman Favourites

In iedere box zitten door Ralph zelf geselecteerde producten, dus je weet daardoor zeker dat dit ultieme toppers zijn. De producten zijn: natuurlijk, veelal biologisch, glutenvrij en gegarandeerd van A-kwaliteit. Ralph Moorman gebruikt in iedere box 5 pijlers in zijn keuze van de producten. In de box zitten de leukste verrassingen van: voeding, mondverzorging, haarverzorging, huidverzorging en zelfs suppletie. Er zitten maar liefst 11 producten in waarmee je blij verrast zult zijn.

Maak nu gebruik van Ralph’s en onze korting, en ervaar het zelf! Gebruik de kortingscode: Vivian op www.jouwbox.nl. Zorg dat je er op tijd bij bent want de actie duurt nog maar tot eind januari. Laat je ons weten wat je van de box vindt? We absolutely love it!

Tekst: Inga Stoit

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.