Bescherm jezelf en je kids goed tegen de zon met deze factor

NMB_GroepsbeeldWedela_1100x500
Leestijd: 2 minuten

In de zon zitten, heerlijk! We genieten allemaal van de zonnestralen en het is ook nog eens heel goed voor je vitamine D gehalte. Nu is het natuurlijk wel belangrijk om je goed in te smeren en jezelf te beschermen tegen de UV stralen. We willen namelijk geen kreeftje worden, toch?

Beschermingsfactor

De meest gangbare factor is SPF30 of SPF50. Met deze factor verbrand je niet als je je elke 1,5 tot 2 uur goed insmeert. Dit is heel belangrijk, wacht je namelijk langer wordt de kans op verbranding steeds groter. Voor je lichaam en gezicht kun je beide factor SPF30 of SPF50 gebruiken, deze beschermt voldoende.

Weleda zonbescherming

Weleda heeft een nieuwe lijn op de markt gebracht, namelijk de zonbeschermingslijn. Hierbij bieden zij een een zonnelotion SPF30 aan, een zonnecrème SPF30 (speciaal voor het gezicht), een zonnelotion voor de gevoelige huid SPF30 en een zonnelotion voor de gevoelige huid SPF50.

Edelweiss Zonnelotion SPF30

Deze zonnelotion is gemaakt op basis van biologische zonnebloemolie en extract van biologische edelweiss. Deze lotion beschermt je huid tegen de schadelijke UV-straling, zowel UVA als UVB. De geur is heerlijk fris en zomers. De Non-nano minerale filters kunnen een wit laagje op de huid achterlaten dat niet intrekt en niet oplost in water. Hierdoor is het product ultra water resistant. De mate waarin dit zichtbaar is, hangt af van huidtype en huidskleur.

Edelweiss Zonnecrème gezicht SPF30

Edelweiss Zonnecrème Gezicht is gemaakt uit extract van biologische edelweiss en een lichte, voedende mix van biologische kokos- en jojobaolie. Deze crème werkt direct na het aanbrengen en beschermt je huid tegen huidveroudering door UV-straling. De geur is heerlijk fris en zomers. Ook deze crème is ultra water resistant.

Edelweiss zonnelotion gevoelige huid SPF30 / SPF50

Edelweiss Zonnelotion Gevoelige Huid met extract van biologische edelweiss beschermt de baby- en kinderhuid en de gevoelige huid tegen de schadelijke UV-straling (zowel UVA als UVB), terwijl biologische zonnebloem- en kokosolie het vocht op peil houden. Ook deze lotion is ultra water resistant.

Winactie

Wil jij graag een zonbeschermingspakket van Weleda winnen? Hou dan de Instagram van vivonline (vivianreijs_vivonline) in de gaten, want hier komt een superleuke winactie op.

Weleda

Als partner van Weleda houden wij jullie op de hoogte van alle nieuwe producten die zij dit jaar gaan uitbrengen. Dus hou de site goed in de gaten voor alle nieuwe producten van Weleda.

De Zonbescherming van Weleda is vanaf nu in de winkel te koop vanaf (€ 14,99)

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.