Beautybehandeling: boost je collageen voor een speciale gelegenheid

beauty behandeling
Heb jij binnenkort een speciale gelegenheid of heb je een leuk feestje? Dan is deze beauty behandeling heerlijk voor tijdelijk een wat vollere en rondere huid.

Boost je collageen met deze beauty behandeling

Heb je zin in een lekkere beauty behandeling? En wil je graag een iets voller en stralender gezicht, dan is dit de perfecte behandeling voor jou. De Skinboosting behandeling van 100% Beauty Schoonheidsinstituut in Huizen biedt namelijk de nieuwste micromeso techniek aan.

Boost je collageen

Met de Skinboosting heb je direct effect, dus perfect voor een speciale gelegenheid. De behandeling geeft nieuwe energie voor je huid en zorgt voor meer volume en spankracht. Hierdoor nemen je rimpels af. De behandeling is gebaseerd op lichaamseigen en goed opneembare werkstoffen die de huid laten functioneren als een jonge huid.

De behandeling

Na het reinigen en zacht peelen van de huid met enzymen wordt de huid van energie voorzien met de cold laser. Hierna volgt het skinboosten met de micromeso techniek. Energie, voeding en volume allemaal in een behandeling. Je huid is 3 tot 5 dagen actief met de boost cocktail aan het werk. Skinboosting is het revitaliseren van je huid met : hyaluron, aminozuren en anti-oxidanten.
PS; Je kunt collageen ook stimuleren dmv een collageen supplement. Meer hierover lees je hier

Oppepper

Je kunt de behandeling als een fijne oppepper zien wanneer je het 1 x inzet.  Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van 100 % Beauty Schoonheidsinstituut. 
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.