Bananen mug cake, uit mijn boek ‘Gezonder met Viv’

Gezonder met Viv

Dit recept is heerlijk als ontbijtje, tussendoortje of dessert! Het recept komt uit mijn boek ‘Gezonder met Viv‘. Hier staan enorm veel lekkere en gezonde recepten in die fantastisch zijn voor het hele gezin.

Bereiding: 30 minuten
Voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 1 rijpe banaan
  • 4 el havermout
  • 125 ml amandelmelk of andere plantaardige melk naar keuze
  • ½ tl kaneel
  • 1 ei
  • 1 druppeltje stevia of 1 tl honing

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor 175 graden. Prak de banaan in een diep bord met een vork fijn. Doe alle ingrediënten in een grote ovenbestendige mok en roer goed door elkaar.
  2. Plaats de mok in het midden van de oven en bak in 25 minuten goudbruin en gaar. Lekker met geitenyoghurt of vers fruit zoals blauwe bessen.

TIP: Voor een ‘banana royale’ roer je brokjes pure chocolade en blauwe bessen door het beslag.

NOG EEN TIP: Bestel via deze link mijn eerste boek ‘Gezonder met Viv’, of bestel via deze link mijn tweede boek ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’. Ook dit boek staat vol met heerlijke recepten en daarnaast is het rijk aan veel informatie over onze hormonen!

Tekst: Inga Stoit

Tags: , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.