Cadeaus! Bij aankoop van Vichy producten krijg je mijn kookboek erbij!

Vichy
Leestijd: 1 minuut

Vanaf deze week krijg je bij aankoop van jouw favoriete Vichy gezichtsverzorging een kookboek van mij cadeau t.w.v. €19,95. Het gaat om de special edition van mijn 1e boek ‘Gezonder met Viv‘! Je krijgt dit cadeau bij maar liefst 1000 apotheken in Nederland. 

Dit vind ik super, want op deze manier kan ik mijn boodschap ‘dat gezond eten leuk en makkelijk kan zijn’ goed verspreiden! Voor degene die dit leuk vindt heb ik nog een ander nieuwtje: aanstaande woensdag (13 februari) ben ik tussen 14.00 en 16.00 op de Utrechtsestraat 86 in Amsterdam. Je kunt hier van mij een gesigneerd boek ontvangen bij aankoop van de producten van Vichy. En daarnaast zijn er nog meer andere leuke verrassingen!

Ik verheug mij op woensdag en ik hoop jullie daar te zien!

Heel veel liefs,

Viv

Vichy

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.