Cadeaus! Bij aankoop van Vichy producten krijg je mijn kookboek erbij!

Vichy

Vanaf deze week krijg je bij aankoop van jouw favoriete Vichy gezichtsverzorging een kookboek van mij cadeau t.w.v. €19,95. Het gaat om de special edition van mijn 1e boek ‘Gezonder met Viv‘! Je krijgt dit cadeau bij maar liefst 1000 apotheken in Nederland. 

Dit vind ik super, want op deze manier kan ik mijn boodschap ‘dat gezond eten leuk en makkelijk kan zijn’ goed verspreiden! Voor degene die dit leuk vindt heb ik nog een ander nieuwtje: aanstaande woensdag (13 februari) ben ik tussen 14.00 en 16.00 op de Utrechtsestraat 86 in Amsterdam. Je kunt hier van mij een gesigneerd boek ontvangen bij aankoop van de producten van Vichy. En daarnaast zijn er nog meer andere leuke verrassingen!

Ik verheug mij op woensdag en ik hoop jullie daar te zien!

Heel veel liefs,

Viv

Vichy

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.