Word je er ook moe van om met overmatig buikvet rond te blijven lopen, een trage schildklier, weinig energie en een slechte spijsvertering? Alles Wat Je Nodig Hebt Is “De Keto Revolutie.”

Ketogeen dieet

Het Ketogeen dieet of Ketodieet in het kort is de laatste “hype” in Amerika als het gaat om snel vet verliezen. Talloze studies hebben aangetoond dat het Ketodieet een effectieve en snelle manier is om gewicht te verliezen en buikvet te verbranden zonder dat je calorieën hoeft te tellen.

Waarom het ketodieet zo goed werkt

Het ketogeen dieet is een speciaal soort “hoog-in-vet” dieet dat jouw spijsvertering herprogrammeert om jouw vetopslag te gebruiken als brandstof in plaats van de glycogeen (die verkregen wordt uit glucose) die opgeslagen is in je spieren en lever. Dit zorgt ervoor dat vetcellen hun vetzuren beginnen los te laten, die jouw lever vervolgens omzet in iets wat we “ketonen” noemen.

Ketose

Ketose is een staat van het lichaam die je bereikt als je lichaam ketonen gebruikt als energie in plaats van de glucose uit koolhydraten. Het verhogen van ketonen in het bloed helpt om je suikerspiegel te verlagen en brengt hormonen die zorgen voor vetverbranding weer in balans, dat er vervolgens voor zorgt dat jouw lichaam elke dag meer vet gaat gebruiken als brandstof.

Deze uitzonderlijke vorm van energie gaat twee keer zo lang mee en wordt gelijkmatiger afgegeven aan het lichaam dan koolhydraten. Je geniet daarnaast van een natuurlijke manier die honger onderdrukt en er dus voor zorgt dat je minder eet omdat vetten beter vullen.

Kan je wel wat hulp gebruiken? Start dan nu met de Keto Revolutie.

Bron: https://ketorevolutie.nl/

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten