Wil jij een persoonlijk voedingsadvies van Viv?

Viv-light-green-smoothie-LR

Wat eet je normaal? Hoeveel groente en fruit is voldoende? Hoe kom ik van die suikerverslaving af? Hoe vaak beweeg je? Moet ik alleen maar biologisch eten? Weet je niet zeker of je de juiste combinaties eet? Moet je nu voor of na het sporten eten? Een hoop vragen. Ik kan me voorstellen dat je daar mee worstelt.

Als je dat eens persoonlijk met mij willen doornemen, om goed van start te kunnen gaan bij het afvalllen. Nou echt eens weten wat bij jou past, bij jouw levenstijl?  Kunt  je een persoonlijk voedingsadvies bij mij boeken. Stuur van te voren je eetdagboek in, van een week per mail. En we maken er samen een mooie start van. Ik help je graag. Info@vivonline.nl

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.