10 Sint cadeautjes onder de €15,- maandag in huis!

sint cadeautjes

Heb jij Sint stress? De hele week hard gewerkt en nu denk je, shit.. het is dinsdag 5 december. Wij helpen je een handje, want deze 10 cadeautjes onder de €15,- heb je maandag al in huis, precies optijd dus voor pakjesavond!

Bourjois nagellak cadeau bucket

Welke vrouw houdt er nu niet van mooi gelakte nageltjes? En dat ook nog in deze prachtige cadeauverpakking!

Real Techniques make-up kwast

Elke dag een mooi make-upje op je gezicht? Daar heb je wel een goede kwast voor nodig, zoals deze Real Techniques kwast. Perfect voor je bronzen, blush of om af te poederen.

Waterfles

Soms genoeg van de smaak van water? Met deze fles drink je elke dag genoeg water en kan je er nog een lekker smaakje aan toevoegen, door fruit of groente erin te doen.

Fitnessbal voor onder andere yoga

Hou jij van yoga? Of zou je je buik wat strakker willen? Dan is deze fitness bal ideaal. Je kunt er tal van oefeningen op doen.

Maandplanner voor het hele gezin

Een makkelijk overzicht van alle afspraken van de gezinsleden. Zo weet je wie er wanneer thuis eet en hoelaat je op het sportveld moet staan.

Paperbag

Deze paperbag is multifunctioneel. Super leuk om spulletjes in op te bergen, zoals kinderspeelgoed of ‘rommeltjes’ op tafel. Maar ook leuk is om er een plant in te zetten!

Waxinelichthouder

De hele avond de kaarsjes aan, dat is nou wat ik echt bij de winter vind horen. En wat is er leuker dan een mooi potje waar je je kaarsjes in doet? Deze dus!

L’Oréal Paris Botanicals haarmasker

Een heerlijk haarmasker wat er ook nog eens super leuk uit ziet. Dit potje staat toch in iedere badkamer leuk?

Coffee barista boek

Hou jij ook zo van een cappuccino? Met dit boek leer je de leukste vormpjes van je melk te maken.

Led lichtjes snoer

Dit lichtjes snoer van ledlampjes is super leuk als decoratie in huis, zeker nu het al zo vroeg donker is!

 

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.