Spreker

Ik ben Vivian Reijs, geboren op 12 augustus 1977 in een Brabants dorpje genaamd Lierop. Inmiddels ben ik trotse moeder van mijn dochter Day (11 jaar) en zoontje James (0 jaar) en verloofd met mijn grote liefde. Ik ben opgegroeid in een echte ondernemers- en mode familie en hierdoor geleerd dat je hard moet werken als je iets wil bereiken.

Nadat ik was afgestudeerd aan de Hogeschool voor Mode en Management ben ik naar toneelschool ‘de trap’ gegaan, hierna ben ik het tv-wereldje ingerold en jarenlang leuke programma’s mogen presenteren. Dit waren onder andere; Wannahaves, Staatsloterij Show, Huizenjacht en Fix This Kitchen. Sinds een paar jaar schuif ik regelmatig aan bij verschillende programma’s waaronder Shownieuws en RTL Boulevard als “gezondheidsdeskundige”.

Naast presenteren en ondernemen ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in alles wat betreft gezonde voeding en gezondheid. Dit fascineerde mij enorm doordat ik in mijn jeugd 10 kilo zwaarder was en altijd lichamelijke klachten had. Aan de hand hiervan ben ik veel boeken gaan lezen en heb ik zoveel mogelijk cursussen gevolgd wat betreft voeding en gezondheid.

Hier ontstond mijn grote passie voor voeding en gezondheid. Omdat ik veel van dit onderwerp weet, help en overtuig ik graag andere mensen met het creëren van een gezonder leven en positieve mindset, dit kan namelijk zoveel voor je lichaam doen. Omdat ik hier zelf zoveel positieve effecten van heb ondervonden, wil ik deze kennis graag doorgeven.

Zodoende ben ik naast mijn werk als presentatrice verschillende opleidingen gaan volgen, namelijk: Gewichtsconsulente, Hormoonbalans coach, Orthomoleculaire voedingstherapeut en Kind- en voedingstherapeut. Daarnaast ben ik healthdeskundige en motivator omdat ik niets leuker vind dan andere mensen te stimuleren om gezonder te leven, en te laten zien dat dit makkelijker is dan je denkt.

In 2013 heb ik het gezondheidsplatform Vivonline.nl opgericht. Waar ik, samen met verschillende experts, onlineadviezen geef over een gezonde leefstijl. Met Vivonline kunnen we op een laagdrempelige manier, lezers en lezeressen aan de hand meenemen om hen te helpen zich gezonder, blijer en slanker te voelen.

Naast Vivonline vind ik het leuk om seminars en lezingen te geven voor zowel grote als kleine groepen, volwassenen en kinderen. Ook geef ik consulten aan bedrijven over gezonde voeding en het creëren van een gezondere werkvloer. Hiervoor maak ik dan een actieplan en doe ik een uitgebreide kantine-check!

De lezing Viv’s 10 gouden regels is mijn handelsmerk. Hierin bespreek ik mijn 10 gouden regels waar je gegarandeerd gezonder, blijer en slanker van wordt.
Ben je geinteresseerd in een lezing of consult? Ik ben bereikbaar op vivian@vivonline.nl of via onderstaand formulier.

Liefs Vivian


“Sinds Vivian bij ons op kantoor is geweest en ons heeft meegenomen in een happy & healthy lifestyle zijn avocado’s en roomboter niet meer weg te denken uit ons lunchassortiment! Daarnaast heeft elke vestiging een smoothie koning(in) en worden er wekelijks lekkere fruit & groente sapjes gemaakt met de gekste creaties. Dankzij Vivian haar komst maken we meer bewuste keuzes in wat én wanneer we eten, met als gevolg dat we zowel lichamelijk als mentaal beter in ons vel zitten, waar we heel blij mee zijn!”
Marjet Spanjaard – Young Capital