Kinderen en pannenkoeken? Dat is altijd een goede combinatie! Het maakt voor kinderen echt geen verschil of een pannenkoek nu wel of niet glutenvrij is. Ze smaken hetzelfde, ze zien er hetzelfde uit en ze worden er even blij van! Dat jij weet dat jouw kind iéts gezonder eet, maakt jou dan weer erg blij 😉
Voor óp de glutenvrije pannenkoek zijn er genoeg gezondere ingrediënten te vinden dan stroop. Verwen je kids met een lekkere, gezonde traktatie. Hierbij het recept voor de glutenvrije pannenkoeken en de versiering!

Ingrediënten voor 12 glutenvrije pannenkoeken

  • 125 gram glutenvrije bloem
  • 330 ml (amandel of soja) melk
  • 2 eieren2015 - oktober - 2
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • (room)boter om in te bakken

Voor op de pannenkoeken:

  • Plakjes banaan
  • Plakjes appel
  • Honing
  • Zelfgemaakte chocopasta (recept hier)
  • Kaneel

 

Tekst: Hanneke Haas voor VivOnline

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten