Chiazaad pudding met pindakaas en cacaonibs

Chiazaad pudding 

Zin in een lekker en gezond ontbijten? Een ontbijtje wat bijna een toetje lijkt?

Probeer dan morgenochtend deze chiazaad pudding, dat wordt genieten!

Ingredienten (1 persoon)

  • 3 eetlepels chiazaad
  • Amandelmelk (naar eigen inzicht)
  • 1 eetlepel pindakaas (kies de biologische variant)
  • 2 eetlepels cacaonibs
  • Kaneel (naar smaak)

Bereiding

Doe de chiazaad in een bakje en giet er amandelmelk bij tot het onderstaat, roer goed door. Laat het even staan en schenk eventueel nog wat bij, de chiazaadjes moeten goed onderstaan. Zet de pudding een nachtje in de koelkast zodat het een pudding wordt, voeg eventueel wat kaneel toe naar smaak.

Schep ’s ochtends de chiapudding in een glas, een eetlepel pindakaas en de cacaonibs erop en klaar, lekker!

 

Tekst: Anne van Engelen